İletişim Merkezi

14 MART TIP BAYRAMI KUTLAMALARI

14 mart tıp bayramı vesilesi ile Belediye Başkanımız ilçe entegre hastanemizi ziyaret ederek çalışan sağlık personelin tıp bayramlarını kutladı.

14 MART TIP BAYRAMI KUTLAMALARI Haberler

Belediye Başkanımız Sayın Hasan ÇAVUŞ,eşi Neslihan ÇAVUŞ Ak Parti ilçe yönetimi ve İl Genel Meclisi Başkanı Hasan DİLBEROĞLU ile İlçe Entegre Hastanesi ziyaret ederek görevli sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayıp,karanfil takdim etti.Ziyaret sırasında hastalarla sohbet eden Belediye Başkanımız Sayın Hasan ÇAVUŞ hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.Belediye Başkanımız Sayın Hasan ÇAVUŞ son olarak yaptığı açıklamadı:

''Canımızı emanet ettiğimiz,fedakarca görev yapan hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor,çalışmalrında başarılar diliyorum'' dedi.

Belediye Scripti: Medya İnternet | Yer Sağlayıcı (Hosting): Mİ Telekom