İletişim Merkezi

Artvinspor Kulübü Belediye Başkanımızı Ziyaret Etti

Artvinspor Kulubü Başkanı ve yöneticileri Belediye Başkanımız Sayın Hasan Çavuş'u makamında ziyaret etti.

Artvinspor Kulübü Belediye Başkanımızı Ziyaret Etti Haberler

Artvinspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı İrfan YILDIRIM ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Cihat UZUN, Nurettin ALBAYRAK, Murat KÜÇÜKAY ve Kulüp Müdürü Yaşar AKAY belediyemizi ziyaret ederek Belediye Başkanımız Hasan Çavuş'un isminin yazılı olduğu Artvinspor forması ve Artvin Halkoyunları ekibine desteklerimizden dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler. Belediye Başkanımız Sayın Hasan Çavuş bu nazik düşüncelerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek başarılar diledi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Belediye Scripti: Medya İnternet | Yer Sağlayıcı (Hosting): Mİ Telekom